Logo Gotoproject

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website(-applicatie) van Gotoproject B.V. (https://gotoproject.nl) inclusief alle sub-domeinen en pagina’s (hierna: ‘(de) website’). Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

De rechten op de inhoud van de website waaronder de rechten van het intellectuele eigendom berusten bij Gotoproject B.V. (hierna: ‘Gotoproject’). Onder de inhoud van de website wordt onder meer verstaan: teksten, lay-out, afbeeldingen, logo's, (beeld)merken, geluids- en/of videofragmenten, foto's, artikelen, (geo)data en/of andere informatie. Het maken van kopieën, aanpassingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van de website in welke vorm of op welke manier dan ook is niet toegestaan.

Gotoproject besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van de website. Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden verleend.

De website kan links bevatten naar websites of naar webpagina’s van derden. Gotoproject heeft geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en -pagina’s van derden en is in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

Privacy

Gotoproject respecteert de privacy van degenen die onze websites bezoeken en onze producten gebruiken. Via het privacybeleid en in aansluiting bij onze algemene voorwaarden, informeren wij u (nader) over de wijze waarop Gotoproject gegevens verwerkt in het kader van haar bedrijfsvoering. Alle rechten worden voorbehouden. Op deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Laatst bijgewerkt: 15 maart 2023